You're currently on:

 

  • Aalborg Hundehotel
Julen 2015
Aalborg Hundehotel Ønsker alle en Glædelig Jul og et rigtig godt Nytår vi takker alle hunde og ejer for en rigtig god opstart her i 2015

Nye åbningstider
Vi går over til nye åbningstider pr. 1. oktober 2015, nemlig kl. 16.30-18.00. Vi ønsker stædigvæk kun én åbningstid, da det giver mindre uro for jeres hunde.
Se mere om åbningstider i Julen og Nytår  her...
   

Tak for en rigtig god sommer - den har været meget lærerig

Vi har mødt mange glade hunde og ikke mindst ejere. Vi har haft forsigtige hunde, som ikke havde lyst til andres selskab, men som faktisk endte med at råhygge i luftefoldene. Hundene har fået lov til at mærke det frie liv på vores natursti. Det har været god energi til os hundeluftere.

Vi har faktisk kun haft et lille uheld med en ung bokser, som syntes han skulle gøre os med selskab over hele hundehotellet. Han rev desværre sin negl af og måtte en tur til dyrlægen citysyd. Så var det godt, vi kunne ringe efter hans Morfar, som fortalte han sov trygt resten af dagen.

Gode råd ved aflevering af din hund

Ved aflevering er det en rigtig god idé at lufte sin hund inden (særligt nervøse hunde). Alle er velkomne til at aftale en gåtur her inden på vores regning.

For nervøse hunde er det også en rigtig god idé med en overnatning inden et langt ophold. Ved ankomst vil jeres hund få sit bur med sine ting og frisk vand. Hunden vil så have mulighed for at falde til ro, så den samler sig mod til at hilse på os og de fleste andre hunde. Derefter lufter vi jeres hund.

I vores hotel har vi et klimaanlæg, der er indstillet til selv at styre klimaet og varmen. Ønsker man to hunde i ét bur, skal man ringe og aftale nærmere, da vi kun har få i denne størrelse.

Nye åbningstider

Vi går over til nye åbningstider pr. 1. oktober 2015, nemlig kl. 16.30-18.00. Vi ønsker stædigvæk kun én åbningstid, da det giver mindre uro for jeres hunde.

Åbningstider JUL OG NYTÅR

Juledagene 24. december/25. december/26. december 2015 afleveres hundene kl. 9-10 og hentes dagen efter kl. 16-17.

Pris 495 kr. pr. dag. Alle dage er med gåture på vores natursti.

Nytårsaften 31. december afleveres hundene kl. 9-10 og hentes 1. januar kl. 16-17.

Pris 495 kr. incl. gåture på vores natursti.


 

Vellykket ”Åbent Hundehotel” arrangement

Aalborg Hundehotel åbenthus
Vi vil alle her fra Aalborg Hundehotel sige tusind tak til jer alle sammen, for et rigtig god dag med mange fine gaver.

Vi havde måske forventet 50 besøgene i hundepensionen, men fra start til slut havde der været over 100 mennesker og de fleste havde deres kære hunde med .

Vores hundesti på 1 km var en stor succes Vi har fået rigtig mange positive tilbage meldinger og ikke mindst mange bookinger.

Tusind tak til Hunden Selma og hendes ejer Marianne B Andreasen som lavede et super oplæg omkring Bl.a. Positiv Hundeopdragelse .
Tusind tak til Søren Andersen salgschef fra Prof dog
Tusind tak for hjælpen til venner og familie.

Besøg i hundepensionen

Hundeopdragelses oplæg

Med venlig hilsen
Aalborg Hundehotel


 

”Åbent Hotel” arrangement

1. april slog vi dørene op til Aalborg Hundehotel, og vi synes, vi er kommet rigtig godt fra start med en masse søde firbenede hotelgæster.

Vi vil nu gerne invitere alle interesserede til ”Åbent Hotel”

Lørdag 13. juni 2015 - 14.00 - 17.00

Tag vovsen med og gå en tur på vores 1 km lange, indhegnede natursti. Husk praktisk fodtøj og høm-hømposer.

I løbet af dagen får vi besøg af dyrepasser og træner Marianne fra Aalborg Zoo, som i dagens anledning tager sin hund med. Marianne vil vise nogle sjove tricks, man kan lære sin hund, og herudover fortælle lidt om, hvad der er vigtigt, når man ønsker at give sin firbenede ven det allerbedste hundeliv.

Der vil være en repræsentant for Prof. Dog®, som fortæller om det foder, vi bruger til vores hunde, og mon ikke der også bliver en lille smagsprøve til vovserne.

Der vil være kaffe, te, saft til børnene samt småkager.

Vi håber at se en masse glade mennesker og hunde på Aalborg Hundehotel.

Venlig hilsen
Aalborg Hundehotel
www.aalborghundehotel.dk